2 февр. 2010 г., 10:31

Космос със собствено трептене 

  Поэзия » Любовная
597 0 0

Приятелството е особен камък.
Иманяри не могат да го присвоят и продадат.
Приятелството е особена находка.
Прави вълшебна всяка разходка.
Приятелството е фея, която ме кара
пак да запея песничка за детството и младостта.
Сърцето да пулсира, романтиката и радостта.
Приятелство пожелавам на всеки и по всяко време.
Приятелството е Космос със собствено трептене.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??