28 сент. 2012 г., 21:36

Kоте 

  Поэзия » Юмористическая
720 0 0

KOTE                      


   


Чудя се какво ще стане 
с рибките ми във легена?
Котето ако остане 
сам-самичко дълго време?


Виж го как стои и гледа,
гладен поглед им раздава.
Целия леген огледа,
нещо страшно май ще става.

Първа, втора, трета, пета,
всички риби наблюдава.
С тънките си остриета 
сенките им очертава.

Още малко ще потрая
и направи ли белята,
без да се замисля, зная,
ще го сритам зад вратата!

28.09.2012 Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??