28 апр. 2008 г., 06:45

Коя съм 

  Поэзия
564 0 8
Коя съм аз, че да се боря
със слабости човешки?!
Коя съм аз, че да оборвам
решения и чужди грешки?!
Не съм чист извор, че да ме отпиваш,
не съм сентенция - да ме изпитваш..
Не съм и цвят - с възхита да ме гледаш...
Жена съм! С мен ще се разливаш.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??