16 апр. 2009 г., 19:49

Коя съм аз? 

  Поэзия
664 1 0

 

Коя съм аз?

Мислиш ли, че ще узнаеш?

Не питай него

и той ще премълчи!

Коя съм аз?

Не трябва ти да знаеш,

преди време обещахме да мълчим!

Познавам ли го?

С поглед ме изпива,

гледа ли се тъй към непознат?

Познавам ли го?

Та той за мен умира...

Но ти не ще узнаеш този факт!

Преди време мила,

ти не знаеш, но той обичаше една,

която още нощите му взима

и не може да заспи до сутринта!

Коя съм аз?

Е, хайде, ще се сетиш..

Не помниш ли скандала преди час?

Как каза те нарекъл, че забравих?

Е, да...! Това съм аз!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??