27 авг. 2011 г., 09:50

Коя съм аз? 

  Поэзия » Любовная
686 0 0

Аз съм във всеки твой стих,
аз съм шумът в тишината,
аз съм твоето второ лице,
аз съм лъчът в тъмнината.

Проклинаш ме, знам!
Аз съм кошмарът в спокойните нощи.

Аз съм щастие, аз съм тъга,
силата, изпълваща те, щом си немощен.

Аз съм копнежът и твойте мечти.
Аз съм пътеката, която те води.
Аз ще изтрия всички сълзи!
Ще съм твойте падения и твойте възходи.

Ти избра мен да обичаш!
Само аз ще ти дам свойта душа.
Само ти знаеш всъщност коя съм.
Готова съм теб да последвам... във вечността!


© Теодора Кехайова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??