1 дек. 2011 г., 16:01

Красиви лъжи 

  Поэзия » Другая
712 0 3

     Красиви лъжи

 

Циганко стара,

верна-неверна,

своята бяла ръка

аз ти подавам,

за да предскажеш

моята идна съдба.

Знам, че ме лъжеш!

В очите ти черни

блясват коварни искри,

но ми се иска

все- пак да са верни

твойте красиви лъжи !

 

Таня  Иванова

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??