2 июл. 2008 г., 08:22

Красотата не е всичко! 

  Поэзия » Любовная
817 0 1

Нима красотата е всичко?

Нима е нужно да си като от корица на списание?

Нима така ще ме обичат?!

Или пък ще изчезне моето страдание...

 

Ела, готова съм. Виж колко съм красива.

Хайде, чакам те. Направи ме щастлива.

Ето, идваш, но пак сърцето ми разсичаш.

Красива съм. Защо не ме обичаш?

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??