17 июн. 2012 г., 21:58

Краткостишия-VIII 

  Поэзия » Другая
449 0 0

***

Дървото, което довчера

летя във висините,

сега е мост.

 

 

***

... на тези на които

гроздето е кисело

и гроздето им прави

живота кисел!...

 

 

***

Трева коравата

земя  разпуква...

Звук на пролет.

 

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??