12 февр. 2013 г., 21:40

Кратък поздрав за една жена 

  Поэзия
522 0 0

  Кратък поздрав за една Жена

  (по случай свети Валентин)

 

Послушай мойта кратка изповед

и песента ми искрена и чиста,

че тя е като горски ручей

от жадни устни недокосван.

Прекрасна моя, колко свидно

за мен е твойто име красно,

с каква любов го казвам често,

дъга небесна, седем букви.

Ароматът твой усещам,

когато видя бор зелен,

снагата ти защо да крия,

довежда ме до лудост пълна.

А твоята целувка нежна,

от бога сякаш полъх чист

и радост пълна в миг, когато

до мен си ти и твойта сянка.

 

Любовта ми не гони,

корени засаждай здрави,

плодът да расне, да цъфти,

любовни сълзи да го хранят

и извисяват до безкрай.

 

 

 

 

 

 

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??