30 авг. 2007 г., 11:18

Краят на една любов 

  Поэзия
1071 0 2

Сълзи... ето на... отново плача,
плачат и душата, и сърцето...
Мечти... къде ти...
разби се всичко като
пясък сред морето...
Любов... не щеш ли,
превърнала се в гняв и болка,
а даже мисля, че боли
така, по навик и неволя...
Лъжи... защо пък не...
добре дошли сте днес
и благодаря за туй, че
отворихте очите ми с финес...
Цветя... не... не...
стига вече, докога...
с цветя сърцето ми не се събужда
от мъртвешкият си сън, на който
твоя Милост го осъжда
всеки Божи ден...
Сбогом... да, звучи добре...
дано успея да ти кажа само:
"Обичам те",
та да може сърцето ми спокойно да умре!!!

© Надежда Кацарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??