... и не мога, не искай, не мога
да забравя очите ти тъмни!
И отправям молитви към Бога,
и катеря по вярата стръмна...
Прегърни ме и с мен остани -
нищо друго няма значение.
Домът ни, с няколко цветни стени,
ще е нашето вечно спасение!
© Станислава Все права защищены