6 апр. 2011 г., 16:30

Кръг 

  Поэзия
484 0 0

"Неведоми са пътищата Божии!"

 Така аз знам, но нещо все ме гложди,

 че тръгна ли, не може да не може

 да срещна мъж, човек на място сложен!

 

 Надявам се да не вървя до веки...

 Обходих пътища, пребродих и пътеки...

 Не биваше да ходя тъй далеко, 

 потърсих у дома, намерих там Човека!!

© Ели Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??