2 апр. 2016 г., 12:25

Кръговрат 

  Поэзия » Любовная
286 0 0

Любовта бе отнета,
отнета от света,
света на самотата,
самотата в душата,
душа без сърце,
сърце като скала,
скала на дъно на море,
море от мечти,
мечти с надежда,
надежда с усмивка,
усмивка с обич,
обич с живот,
живот с любов!

© Анатоли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??