17 янв. 2008 г., 14:19

Кръговрат 

  Поэзия
476 0 3

Пъпка-цвят-плод-дърво...

Това е кръговратът,

как много стават от едно?

Дърветата в гората...

 

Пъпка-цвят-плод-дърво

е цикъл неизбежен,

природата развива се сама

по път красив и нежен!



                                                             09.08.2004г.
                                                      

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??