20 нояб. 2009 г., 21:05

Къде си ти? 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

Къде си ти сега?

Търси те имъчената ми душа.

Не иска да остава тя във вечна самота.

Жадувам всеки ден да си тук, да си до мен.

Затова повече не ме мъчи,

кажи с мен искаш ли да си?

Просто е - Да! или Не!

Не искам да ми падаш на колене.

Искам да ми кажеш честно,

какво изпитваш ти към мен.

Да, знам, не ти е лесно 

да си толкова откровен.

Но и ти ме разбери!

Не искам богатство и пари.

Искам само аз да знам,

че има и за мен едно сърце,

от любов да изгаря и тупти.

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??