5 апр. 2007 г., 17:47

Късно е 

  Поэзия
763 0 3

 

       
         Късно е да ми простиш -
         не се нуждая аз от твойта прошка.
         Късно е да ме обичаш -
         намерих друг да ме обича.
         Късно е да сме добри -
         злобата запълва  нашите сърца.
         Късно е за всичко вече -
         любовта остана надалече.

         Няма смисъл пак да се тормозим.
         Просто затвори очи и помечтай
                                        за друга.

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??