17 окт. 2008 г., 00:08

Късно е 

  Поэзия » Любовная
535 0 3

Късно е... за всичко може би.

За да съм твоя, за да ме имаш...

Късно е сега да кажа "Спри!",

късно е, защото знам, че си отиваш.

Рано е... твърде рано е за сбогом!

Сякаш вчера ти при мен дойде.

Искам да те върна, но не мога,

гръб обърна на моето сърце.

Рано е... рано е да кажа, че обичам.

С тебе сякаш сега сме непознати.

Мисълта за теб ме кара още повече да тичам

към моменти, които сега за теб са прокълнати.

Още помня онзи слънчев ден

и твоя поглед, пълен с хиляди сълзи,

още помня колко беше съкрушен,

когато казах: "Сбърках, моля те, прости."

Късно е сега да ми прощаваш,

късно е дори да те боли,

късно е и себе си да убеждаваш,

че такава грешка можеш да простиш.

Късно е....

Късно е...

Късно е сега да съжалявам!

Каквото имах, всичко аз ти дадох.

Но целият ми свят без тебе е измама...

Обичам те... затова и те предадох!

 

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разкош! Тъжен и дълбок!
  • харесах много! в голямата любов (ако е такава) са големи и мъките...
  • Рано е да кажеш късно е,защото любовта ще се върне за теб...
    Пиши и след време ще откриваш във стиховете си колко по-хубава е ставала любовта ти с годините.Изплакан стих,силен финал,Зори.
Предложения
: ??:??