7 апр. 2006 г., 12:41

Късно е вече 

  Поэзия
815 0 1

Късно е вече


Ще ме търсиш, ще ме искаш,

ще рониш горчиви сълзи,

ще бягаш, ще молиш горещо

да се върна пак при теб, но уви.

 

Ще бъде вече късно

да съживим нашата любов,

не е толкоз лесно –

днес отричаш се, а утре отново готов.

 

Ще ме мразиш, ще ме виниш,

но ти погуби всичко

спри все да ме следиш,

няма да ме трогне нищо.

 

Забрави вече нашите дни

с друг споделям аз любовта,

върви си както преди

без теб живота е сбъдната мечта.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??