14 нояб. 2016 г., 17:47  

"Лабиринт" 

  Поэзия » Другая
227 1 1

Сто нещастия,
раждат с мъка щастие.
Крият го в тинята,
сто дни да го търсиш.

 

Сто дни да го кърмиш,
Сто дни да порасне.
Не знам как се лекува,

псориазис по ръцете.

 

Но,  след сто дни 
ще дойдат  още сто нещастия.
Които ще родят в тинята,
някъде, второ щастие .

 

...а ти още първото търсиш.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??