Победата на клада не изгаря!
Светът в победа пак ще се роди.
Една победа значи нова вяра
и нова смелост в твоите гърди.
В победата ти сила зла се цели.
Светът сега е сън от враг сразен.
Събудиш ли се, значи си спечелил
и значи утре пак ще бъде ден!
© Младен Мисана Все права защищены
и значи утре пак ще бъде ден!” . Да бъде! Лаконично, но оптимистично! Поздрави, Младене!