Душата ми замръзна.
Изстина ми сърцето.
Изстина с него също
и чувството, което
изпитвах аз към теб.
На студа съм в плен...
Той бавно ме пронизва.
Обзема ме, потръпвам.
Аз само тебе исках,
но ти не ми отвърна...
© Мария Христова Все права защищены
Много тъжно, но все пак се случва