В тази топла юлска нощ
аз искам да ти пожелая лека нощ
и нека да сънуваш розови мечти,
а наяве да ги сбъднеш ти.
Аз искам тази нощ да бъда светлата луна
и над твоя сладък сън да бдя,
нека стана мъничка звезда,
да ти светя тихо през нощта.
Искам още да съм нощен бриз,
с целувки нежни да те милвам да заспиш,
нека бъда нощна тишина,
с любов и нежност теб да те даря.
Затваряй бързо своите очи
и в сладък сън потъвай до зори,
вълшебна нека бъде пак нощта,
щом мисля си за теб сега.
Целувките ми нежни приеми,
под своята възглавница ги подложи,
нека ти напомнят те за мен,
че с много обич пратих ги за теб.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены