7 авг. 2006 г., 20:33

Липсваш ми 

  Поэзия
3057 0 2

Липсваш ми, във всяка секунда, минута и час,
в които не си до мен.
Липсват ми, онези мигове, в които ще заспивам
и ще се събуждам до теб.
Липсваш ми! Липсва ми топлата ти нежност,
липсва ми погледът ти непринуден,
липсва ми усмивката, на която не съм се насладил,
липсва ми гласът ти, произнасящ мили слова,
липсва ми ароматът на кожата ти,
липсват ми пъстрите ти красиви очи!
Липсват ми, топлите ти изгарящи устни,
които ме карат да полудявам.
Липсват ми, нежните ти ласки, които ме изгарят!
Липсваш ми, защото сърцето ми милее и плаче за теб.
Липсваш ми, защото непрекъснато бродиш из мислите ми.
Липсваш ми! И се превръщаш в мъка безкрайна.
Само ако знаеш колко много ми липсваш!

© Мимси Васи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??