20 мая 2009 г., 06:33

Липсваш ми 

  Поэзия
652 0 1

Душата ми плаче.

В нея болка гори.

Не мога да видя

твойте красиви очи.

Няма те…

Пусто е без теб.

Сърцето ми от мъка

превръща се в лед.

А толкова искам

да те видя...

Да чуя твоя глас...

Но няма те...

И страдам аз.

© Стефка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??