11 нояб. 2009 г., 12:59

Лист 

  Поэзия » Другая
914 0 2

Лист

 

Лист един върху снега, 
отронил се като сълза.

Една сълза, колко малка
а какво означава тя.

Крият се в нея толкова чувства,
болка, страх, радост и тъга.

Стича се по тъжното лице,
лека е тя като перце.

Пада и замръзва върху студената земя,
Като листо върху снега...


© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??