11 окт. 2014 г., 20:08  

Лодката на любовта 

  Поэзия » Любовная
435 0 0

Край лодката - море - безкрайна шир.

В нея сами сме в цял мир.

В нея има болка и тъга,

но и много красота.

 

Само смъртта може да ни раздели.

Дори когато няма те, в сърцето ми си ти.

Носи се лодката в морето,

над нея - хиляди звезди в небето.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??