24 авг. 2010 г., 19:34

love theme* 

  Поэзия » Другая
762 0 1
парла пю пияно
ако изобщо можеш да
денят на любовта отмина
време е за риъл секс
или поне разходки в подобаващи пространства
и ефир
ако си странник сигурно имаш
изтъркани ботуши със звънчета
това ли пък откъде ми хрумва не знам
сигурно от втората цигулка
не обичам 9 само 6
не стигам до същественото на изказа
не играя в червена рокля

парла пю пияно
или пиано с джинджифилови нотки
съм горчив вятър
с ексфолирани устни и бял пипер
скърцам по парапетите на тихото
когато очакваш слънце залязвам в шоколад
и измислено кедрово дърво
малко релакс и tragedy
ако изобщо имаш сили да
убивай ме лайт блу
на палубата на шибаното мълчание
толкова повече

парла пю пияно
любовни теми и ероприятия
и нежните пръсти на луната
ако си личат следите от очите ми
петте елемента и другото пак
искай си
втория поглед взирането в отвъд
ако имаш изтъркани ботуши със звънчета
сигурно си скитник
откъснал дъжд валял преди
не мисли за това
време е за риъл секс и цигулки
и ефир
в който да бъдеш
дума облизала гърдите ми
в ден с 6 и съвършенство
пияно


*любовна тема

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??