27 дек. 2007 г., 12:28

Лудост 

  Поэзия
598 0 5
 

          Лудост

 

Понякога нотите ми напомнят

за шоколад с лешници

и двойно кафе.

 

Кафето не беше за мен

аз си падам по сладкото,

но го опитвах от устните чужди

и ми харесваше.

 

Цигара догаряше бавно.

Усещах дима по врата си.

Някой си играе с косата ми .

И ми харесваше.

 

Нотите си бяха луди .

Шоколада с лешници.

А кафето двойно.

И ми харесваше.

 

© Мария Чонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??