29 мая 2014 г., 14:16

Лудост 

  Поэзия
520 0 0

Луди, луди има в този свят,
също като нас.
Не бой се ти и до мене остани,
от лудост не боли,
а по-щастлив ще бъдеш ти,
когато двама сме, нали?


 

Калина Петкова
29.05.2014 г.
гр. Русе 

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??