19 дек. 2020 г., 11:59  

Гнусна постъпка 

  Поэзия » Гражданская
900 0 0

Колко гнусна, долна е тая държава,

че в нея, уви, няма ред, морал.

Един тип опитвал се да забогатява

лекари и болни от ковид като е обрал!

 

Боже, в какъв свят живеем,

някои "хора" нямат срам.

Да сме съвестни не умеем,

затуй си кретаме едвам.

 

 

 

https://www.marica.bg/plovdiv/krimi/bez-sram-mnim-bolen-obira-lekari-i-pacienti-v-covid-otdelenie

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??