16 февр. 2007 г., 20:43

Лутане 

  Поэзия
556 0 8
Загубих я преди да я намеря.

Залутах се между любов и не любов.

Достигнала сърцето ми, немеещо

погледна черния покров.

Учудена си, че не те жадувам?!

Добре - беглец ме наречи,

но не страхливка - пътя ми е стръмен

и аз решавам как да го вървя!

Без теб по-силна съм, могъща!

Не са ми нужни твоите крила,

и твойта болка ми е чужда.

Страхът се ражда с любовта!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??