2 июл. 2005 г., 21:41

Лястовици бели 

  Поэзия
1027 0 1
Лястовици бели крила разперили,
към чужди стрехи отлетели.
Аз ви търся мои лястовици
чисти като сълзици.
Чисти мечти отлетели,
толкова чисти, толкова истински.
Мечти и лястовици-върнете се
в моя дом и под моята стряха.
Да се събуждам с радост в душата си
и да заспивам с мечтите си.
Лястовици бели далече отлетели.
Няма ви в живота ми.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Опитах се да разбера каква символика си придала на лястовиците, с мечтите ли ги отъждествяваш или са нещо по-комплексно.. дай ми жокер
Предложения
: ??:??