6 авг. 2011 г., 10:15

Лятна фиеста три в едно 

  Поэзия » Другая
510 0 0

Е. Зарева

Ще спукам всичките балони с две ръце,
а розите ще ги разкъсам на листета,
ще викна с пълен глас от все сърце:
Обичам лятото и пак съм на диета!


Огнена71

Ще счупя всички чаши, като във таверна,
на дансинга ще бъда първа аз,
звездите в небесата ще завидят
и ще затанцуват лудо с нас.


Елена Димова

Със балоните ви ще си поиграя
и ще чупя чаши в танц.
Като луната синя, ще осветя безкрая
и като перла ще блестя!


Е. Зарева

Ще нацелувам нежно най-красивите мъже
не... себе си - във друга аз ще се превърна,
ще бъда луда, дива и различна,
живота със усмивка ще прегърна.


Елена Димова

Момичета... със морски полъх ида,
че със огъня ви изгорях.
Със прохладата си лятна аз ще ви опия
и със слънчеви лъчи от моя бряг.


Огнена71

Ще бъда дъждовната капка желана,
разхладила всичките страсти в нощта,
ще скоча в морето доволна, засмяна,
щастлива с лятото ще продължа!


Елена Димова

А на вас, приятелки, ще кажа...
миг почакай,миг постой.
От вълните аз... като русалка морска...
във лятото ви пращам, с обич, морския прибой!


автор: Весела Дамянова /Огнена71/, Елена Димова и Ели Зарева
19.07.2011

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??