Времето за слънчогледово небе
и слънчев сок в червени макове.
А в стари раковини шепот на море,
сол в косите,
пясъчен загар по палави нозе
и трепета на вятър
под блузката на нежни рамене.
Срещнати очи,
усмивка на дете,
крилете на сърце...
Лятно време е.
И умножаваме мечтите си по две... поне.
© Галина Все права защищены