7 мая 2005 г., 13:52

Лъжа 

  Поэзия
777 0 1

Със сълзи на очи и болка в сърцето
продължавам си аз по пътя.
Но помни, аз никога не бих ти простила
за лъжата изречена от теб,
една лъжа коварна,
една лъжа покварила моята душа.
Човешка злоба в теб се всели,
защо точно мен избра за жертва.
Сърцето ми разби без капка жалост.
Мислех те аз за приятел,
моя най-добър приятел,
доверих ти тайните си,
а ти тъй гадно ме изигра.
Забрави за мен, никога не ще ме имаш вече,
някой друг теб ще замени,
без лъжи, без тайни.
Искренно в очите ми ще казва "Обичам те",
искренно, а не като теб
коварни лъжи да изричаш,
лъжи, които ме убиват.

© Мими Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??