24 дек. 2007 г., 18:38

Лъжец 

  Поэзия » Любовная
988 0 1

Видях те отново с нея!

Не, не се опитвай да ме лъжеш отново.

Достатъчно търпях, достатъчно болка преживях!

Сега стоиш пред мен и спориш, че не е било така...

Да, добре какво е било тогава? Измисли си поредната лъжа!

Очите ти не лъжат, вярвам в тях, колкото и безумно да звучи.

С тях аз преоткрих света, който ти сега ми разруши!

© Плами Стойкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??