10 нояб. 2008 г., 09:46

Любими мой, къде си? 

  Поэзия » Любовная
658 0 0
Моето сърце за теб живее,
щом те видя е готово да запее,
то мечтае си за теб и знай, че аз не съм от лед,
разтапя се, когато аз те зърна
и призовава ме със поглед да те върна,
за да ме прегърнеш с нежната ръка
и да отлетя с крила във вечността,
че жесток светът е, знай и желая с мен да си докрай.
Сърцето в мен тупти, щом спомни си, че те откри,
то знае, че съдбата ни събра и заживя със мир на таз земя,
когато чу, че ме обичаш и във любовта завинаги се вричаш,
то скочи в моите гърди и знай, че силно то заби,
то чу те как пристъпваш в мрака и готово то за теб зачака!

© Радка Вутова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??