Любовта обединява хора по света.
На моето момиче да подаря цветя
за всичко на света.
Ангелът лети през небето
и среща момчето:
- Знаеш ли какво има на небето?
- Не знам какво има на небето.
- отговори момчето.
- Господ се намира там,
а слънцето е в своя плам.
- Господ сигурно е най-велик,
защото има хубав лик.
Момчето се качи на небето
и от небесния свод
пожела любов на целия земен народ.
© Добри Димитров Все права защищены
Добри, не се ядосвай, след години навярно и на теб няма да ти харесва този стих, защото ще бъдеш на друго ниво, надявам се