8 янв. 2013 г., 16:30

Любов 

  Поэзия
593 0 0

                                                                       Любов

 

                                            Сърцето ми трепти, сърцето ми играй!

                                            Сърцето ми е като светъл храм.

                                            Самата песен е самият рай.

                                            Безценна нота, безценен плам.

 

                                           Аз влюбен съм във моето сърце.

                                           То е скъпата надежда и неволя,

                                            в началото беше малко зрънце,

                                            което прерасна в моята воля.

 

                                           Сакралното, което притежажам.

                                           Това е моето сърце незаменимо,

                                            всеки ден в мечтите си аз плавам,

                                            чувството е, знам, неповторимо.

 

                                          Единственото нещо в живота 

                                          на човека дар и благослов,

                                           самата песен, самата нота е

                                           думата, наречена любов.

                                             

                                      

                                                

 

                                       

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??