29 мая 2016 г., 09:44  

Размисъл ... 

  Поэзия » Любовная
644 1 3

 

Лист хартия. Тишина.
Буря. Дъжд студен.
Вятър ураганен.
Думи ... като нож.
Сърцето кърви.
Мисли. Надежда.
Свобода. Птица.
Синьо небе.
Любов като на кино.
Въпрос?!
Да. Ще бъде!

© Албена Радина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??