17 июл. 2006 г., 21:07

Любов 

  Поэзия
635 0 1
Къде е тази - вечната любов,
любов между момиче и момче!
Не заслужава ли поне веднъж човек,
да бъде носен в нечие сърце?
Къде е тази любов мечтана
и чакана от дни наред.
Вече и надежда нямам,
че ще съм обичана някой ден.
Къде е тази убийствена любов,
изпотровила редица хора.
Със сълзи на очи от скръб се моля,
аз да я намеря.

© Веселина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще я срещнеш, вярвай! Аз я срещнах на 35. Е, дано при тебе да дойде по-рано! Успех!
Предложения
: ??:??