26 мар. 2017 г., 23:51

Любов ли е? 

  Поэзия
356 0 0

Не е любов да кажеш, че обичаш,
не е обич стихове да пишеш..
Не е любов и да си главозамаян,
хормони са и това го зная.

Не е любов да подариш цветя,
не е обич да направиш серенада
нито е обич да спиш със жена,
не е любов, а сексуална наслада!

Какво е любов ли?
Любов са ритници в душата,
окървавена стене, се мята,
докато бавно  умира,
тя любовта рита, не спира!

Любов е да те откъснат  на половина,
а половината да няма мира!
Любовта  щом те напусне,
тогава любов що е разбираш!!!

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??