10 дек. 2017 г., 20:31

Любов ли е 

  Поэзия » Любовная
462 3 10

Любов ли е! Граници няма.
Прескача дори и смъртта.
Намира си пътища. Зримо.
И среща душите - слънца.

Доказва, че вечна е. Бяла.
Надмогнала болка, тъга.
Тя вярва, че има утеха,
щом Бог е орисал. Съдба.

Но има и избор. Едничък.
Щастие казва се той.
През ада да минем самички,
намерили мир и покой.

Любов ли е! Вечно живее!
Тук или там... все във нас.
Важно е, не да немее,
а сила да е в труден час.

Че с нея, животът урок е,
и изпитът в него е взет.
Приемем ли, значи успели сме,
от болка... да свием венец.

© Таня Мезева Все права защищены

На моето ангелче и неговата приятелка, която не спира да го обича.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??