Къде си вярна, ти любов синовна!
Отлитнала на край света...
Недей ме гледа тъй виновно
по скайпа в четири сутринта...
О, аз добре съм! Какво да ми е...
Ей тука на, на топло си лежа,
а сутрин в четири хапчетата пия,
та ставам с теб да се поразтуша...
Парите ли? А, стигат, сине...
Първо за ток и за вода,
лекарствата като си купя,
остават малко за храна...
Ваканцията се надявах
да видя внуци и снаха,
ама при мене, тук, на живо,
а не по скайпа през нощта...
Не ти се сърдя, мили сине...
Ти нямаш никаква вина,
че скиташ вечно по чужбина
да търсиш хляб и свобода...
© Сиси Все права защищены