18 апр. 2006 г., 15:03

Любовна муза 

  Поэзия
733 0 2

Любовна муза

 

В моята любовна муза

има много болка и сълзи,

има и голяма доза

любов с прехвърчащи искри.

 

Аз пиша за живота,

за чувствата бушуващи в душата,

за всичко що вълнува

и върти се в главата.

 

Когато нещо в мен изгаря,

навеждам се над листа бял

за миг душата се отваря,

разкривам аз света си цял.

 

И сякаш някак ми олеква

пада камък от сърцето,

отправената от мен молитва
се чува от някой на небето.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??