8 янв. 2020 г., 00:02

Любовта 

  Поэзия » Любовная
521 1 0

Нека дойде пролетта,

студът в душа да чезне,

нека дойде любовта,

ела отсам таз бездна.

 

Като утрото на майски ден

е твоята усмивка нежна.

Нека няма мрак студен

и болката от мен да излезне.

 

Нека пролетта да ми шепти

и да имам усмихнато лице,

ела, като птица полети,

кацни на моето сърце.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??