13 сент. 2006 г., 16:18

Любовта ? 

  Поэзия
635 0 3

Твърдиш, че в мен си влюбен,

а знаеш ли какво е любовта?

От тихото небе безшумен тътен.

Нощ, която те слепи със светлина.

Разтърсва до основи твоя свят

и те хвърля във разпенена река,

Без мост, без брод, без бряг,

отнела сетния ти дъх едва.

Ти ме гледаш и се сърдиш,

Ала знам сега,

Че празни думи ми говориш...

...Не, ти не познаваш любовта.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??