26 февр. 2021 г., 07:58  

Любовта дава 

  Поэзия » Любовная
282 0 0

Любовта дава, не взима,

възпях те аз в рима,

като роса ти си свежа,

като роза си нежна.

 

Изгревът си ти.Прекрасно утро.

Нежност докосва ме отвътре,

ела, искам за теб да пея,

ела, без теб ще пощурея...

 

На нежността кадифето

топли моето сърце,

горещ съм като кафето,

искам твоите ръце.

 

Топъл лъч в тая зима

нека сърцето ми да утеши!
В една прегръдка, любима,

нека слеем нашите души!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??