29 нояб. 2009 г., 14:34

Любовта е дар 

  Поэзия » Любовная
735 0 2

 

Не те задължавам
да идваш на срещи .
Не те карам да следваш
моите страсти горещи.
Не искам да планираш
кога да си с мен.
Предизвиквам те -
чувствай се освободен!
Не приемам
да ме любиш по схеми.
Не участвам
в сложни игри и дилеми.
Устремена към теб,
откровена и  жадна,
аз горя в любовта -
тя е дар и свобода!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??