2 дек. 2012 г., 19:13

*** (Любовта ми премина...) 

  Поэзия
569 0 0

***

 

Любовта ми премина по всичките пътища.

Любовта ми се срещна със всяка.

Ругана, осмивана, чакаща вкъщи,

както гарата чака си влака.

 

Накрая отиде си с тиха походка

без думи за сбогом, без кимане.

Остави ме трезвен над чашата с водка

преди няколкостотин години.

© Константин Делов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??